1 Nisan 2013 Pazartesi

Yazı Yazmak

Bugün ilk defa dolma kalemle mektup yazdım.



Çok ilginç bir olay olmayabilir fakat benim için büyük bir adımdı. Önce yazma çalışması yaptım biraz çünkü bir türlü düzgün yazamıyor, yazıların yarısını silik bir halde tamamlıyordum. Sonra başardım.

Yazımın berbatlığından bahsetmek bile istemiyorum. O ne biçim yazıdır arkadaş, kendi yazım diye demiyorum ama ancak fenikelilerden yaşayan kaldıysa onlar belki okuyabilir. Çivi yazısı, karınca duası arasında bir şekiller curcunası.

Bugün yazmaktan neden nefret ettiğimi de bu şekilde anlamış oldum. Çünkü düzgün yazmayı beceremiyormuşum, sonra onları okumaya çalışmakta ayrı bir uğraş. O yüzden at kafaya arkadaşım, beyin bedava :-)

Şaka bir yana, artık yazımı geliştirmek ve o iki dolma kalemli pirinç isimliklerden kendime bir tane edinmek için güzel yazı yazma tekniklerini çalışmaya başladım.

Bu arada dikkatli olmazsanız, o mürekkep tüpü bütün ortalığı renk cümbüşüne çevirebiliyormuş, test edildi onaylandı. Yani dikkatli olun! Ve mutlaka bir dolma kalem edininiz, çok şekil vede şukul bir şey.

2 yorum:

  1. Harika bir şey bu. Berbat bir yazım var. Halimden memnun olmasam denerdim ben de sanırım. Fakat teknoloji çocuklarıyız biz. Karalamak istedikçe bilgisayarlara mürekkep koyuyoruz.

    Çalışmaları görmek isteriz efenim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep teknoloji getirdi bizi bu hale sanırım. Bir yerden başlamak lazım, elbette ilk fırsatta o rezil yazımın gelişirse eğer gelişmesini paylaşacağım :)

      Sil