28 Şubat 2013 Perşembe

İçimde bir sıkıntı

Pazar günü öğleye doğru içimde tarif edilemez bir sıkıntı başlamıştı. Ve tam yazı yazacağım sırada sıkıntı ortadan tamamen kalktı.
Aile üyelerinde çıkan bazı sağlık sorunlarından sonra azalmıştı birer birer geldikçe haberler. Şükür çok önemli  hastalıklar değil. Fakat büyük bir kısmı hali hazırda duruyordu ve bir anda yok oldu. Aklıma ilk gelen Zaman Çarkı oldu. Ne alaka dediğinizi duyar gibiyim.

Açıkçası çoğunlukla kendimi ifade ( etmekte zorlanırım değil ) edemem. Aklımın bir köşesinde hep kendimden bir parça bulduğum karakterler ve yaşadıkları olaylar hafızamın içindedir. Genellikle onların vaziyetlerini anlatarak kendimi ifade etmeye çalışırım.

Burada da Zaman Çarkı'ndaki Mat isimli karakterimizin sürekli başına gelen bir olaydır bu. Hiç bir şey yokken kafasının içinde zarlar dönmeye başlar ve bu onu çok ama çok rahatsız eder çünkü bilir ki o desen yine kendisi için bir şeyler planlamaya başlamış, kendisi ve ya çevresindekilerin başına her hangi bir iş gelecek. O anda 'Lanet kan ve küller!' der ve ne olacaksa bir an önce olsun diye ışığa söylenir.
Bazı zamanlarda verdiği bir karar sonrası ve ya söylediği bir söz sonrasında durur. Bazen bir savaşa girer ve zarlar durur. Bazende şansı onu bir şekilde kurtarır ve sesler kesilir.



İşte benim bu içimdeki sıkıntı (Genellikle kalbimin kaşınması gibime gelir) bir şey olacağının (iyi ve ya kötü bilinmez) habercisi gibi bir şeydir. Bakalım neler oldu ve ya olacak...

Işığın bilgeliği her daim üzerinizde parıldasın. Mutluluk hep yanınızda olsun...

1 yorum: