26 Ocak 2013 Cumartesi

Bilinmezlik

Her şey güzel gidiyor diyorum... Fakat son bir kaç gündür içimde bir huzursuzluk bir sıkıntı var ve hala geçmedi. Sanki fırtına öncesi sessizlik gibi..


Gece pek uyuyamadım, lakin o kısacık uykum çok güzeldi. Bir melek vardı yanımda, birden uyandım sonra akşam düşündüğüm her şey bir anda zihnime doldu. Bilinmezlik!
Hep düşünmüşümdür insanın geleceği bilmesi iyi mi olurdu? diye. Güzel bir şeymiş gibi görünse de geleceğim hakkında tek bir anı bile bilmek istemezdim. Bunların hepsi River Song'un  Doktor'a söylediği gibi 'Spoilers'

Bazı şeyleri değiştiremeyiz, kadercilik değil bu dediğim. İnsan hayatında bazı önemli dönüm noktaları vardır yaşanması gereken, verilmesi gereken önemli kararlar. Bütün bunların hepside bizi biz yapan şeyler olacaktır.
Aslında bilinmezlikten nefret ederim, fakat hayatın cilvesi hep bilinmezliklerle dolu olması.

Geçen günlerde arkadaşlarımın söyledikleri ve dün akşam okuduğum bazı şeylerden dolayı biraz dertlendim. Hatta şu anda içimde 'Mandalar yuva yapmış' diyebilirim. O konuda da yazdım, ama yayınlamayacağım hem tamamlanmadı hemde tam çözüme ulaşmadı içimde diye...


2 yorum:

  1. Kışın bence insan hep bu ruh halinde oluyor..
    Manda yuva yapmış söğüt dalına eğlenceli bir şarkı bence dinlersen rahatlarsın şaşkın :)

    YanıtlaSil
  2. İzmir'in havasındaki gerginlikten kaynaklanıyordur belki, bakalım bahara düzelecek mi...
    Yavrusunu sinek kapmış ammaaan ammannn! :D

    YanıtlaSil