25 Mart 2013 Pazartesi

Adam gibi Adam!


Erkekler için hazırlanmış bir listenin ismini gördükten sonra aklımda canlanan ilk şey yukarıdaki oldu :D

Evet Adam gibi Adam olmak için yapabilmemiz gereken 20 şey bunlarmış;

Erkek olmanın size sağladığı avantajları dibine kadar kullanın. Ne de olsa en doğal hakkınız.

1-Ateşin başında oturun 

Ateşin gücü ilkel çağlardan beri erkekleri etkiliyor. İster kamp isterse de mangal ateşi olsun, bir sopayla ateşi karıştırarak canlı tutun. Daha fazla puan için odunları elinizle yerleştirin.

2-Başka birinin hakkını savunun


Toplantıda fikirleri aşağılanan ve kendini savunamayan birini savunmak için tartışmaya dahil olun. Hakarete uğrayan birini koruyun. Savunduğunuz kişinin gözünde kahraman olacaksınız. Diğerleri ise sizden çekinmeyi öğrenecek.

3-Beş dakika içinde kapıdan çıkmaya hazır hale gelin 

Gezmek ya da kendi düğününüze gitmek için hazırlanmanız farketmez. Beş dakika içinde kapıdan çıkın ve kadınlardan farkınızı ortaya koyun.

4-Bol bol acı yiyin 


Hindistan cevizi sütü ye muz dilimleri kızlar içindir. Yemeğinizi bol acılı yemeyi öğrenin.

5-Çakıyla kalem açın 

Kalemtıraş kullanmak daha pratiktir ama dedeniz, zamanında kalemini çakıyla yontuyordu. Kendinizi daha maço hissetmek için çakıyla kendinize ahşaptan pipo bile yontabilirsiniz,

6-Çenenizi kapatmayı öğrenin

İnsanlar bir kelimeyi yanlış telaffuz eden kişinin hatasını unuturlar fakat sizin ukala gibi çıkıp dalga geçerek o hatayı düzeltmenizi unutmazlar.

7-Etrafından dolaşmak varken üzerinden atlayın 

Çit, kaya, alçak duvar fark etmez. Engelleri, dolaşarak değil sıçrayarak aşın.

8-Gazete okuyun 


Yalnız bu, her zaman okuduğunuz gazete olmasın. Yabancı bir gazete okuyun. Bu farklı dünya görüşünü benimseyen bir gazete olsun ki vizyonunuzu genişletecek farklı bir bakış açısı edinebilin.

9-Hakeme giydirin 


Televizyon başında izlediğiniz maça saydırırken hakemin kimbilir kaç yıllık tecrübesini de hiçe saymış olacaksınız. En iyiyi hep siz bilirsiniz.

10-Kimsenin açamadığı kavanozları açın 

Ekstra puan koparmak için sanki çok kolaymış gibi davranın. Açar açmaz içindekilerden biraz alıp ağzınıza atın ki hareketin etkisi daha da artsın.


11-Komşuya dolu tabak gönderin
Yarın öbür gün kapısını çalıp, işi düştüğü için bir şey isteyen soğuk komşu imajı yaratmak yerine şimdiden iletişim kurun. Bir tabak yemek ilişkiyi sıcak tutmak için birebirdir.

12-Hırdavatçıdan el aleti satın alın

Matkap da olur herhangi başka bir alet de. Kendi işini kendi yapan bir erkeğe dönüşün, testosteron seviyenizdeki artışla kadınların başını döndürün.

13-Pişirdiğiniz tencereden yemek yiyin 

Yemeği pişirdiğiniz tencereden yiyerek daha az bulaşık çıkarırsınız. Kendinizi orman ateşinde pişirdiğiniz yemeği yiyormuş gibi hissedersiniz.

14-Samimi teşekkür edin

Kelimeler haybeden söylenirse anlamını yitirir. Otobüs şoförüyle konuşurken kulaklıklarınızı çıkararak saygı gösterin. Apartman görevlisi çöpü çıkarırken bir ucundan da siz tutun. Gerçek teşekkür iletişim kurarak yapılır.

15-Sevdiğiniz kadına mektup yollayın ama e-posta olmasın

Üzerine pul yapıştırdığınız, postaneden gönderdiğiniz somut bir şey olsun. Değeri binlerce elektronik postadan daha yüksek olacaktır.           

16-Sevgilinize ellerinizle yemek yapın


Hiçbir şeyi hazır satın almayın. Cesur olun. Kötü bir yemek bile olsa tamamen sizin yapımınız olduğu için gözünde değerinizi artıracak.                

17-Sevgilinizin kedisini okşayın

Isırırsa ısırsın, tırmalarsa tırmalasın. Kolunuz büyüklüğünde canlı size ne kadar zarar verebilir? Korkmayın ve sevgilinizin gözüne hoş görünmek için kediyi mıncıklayın. (Cebinizde gizlediğiniz bir avuç kuru mama da işinizi kolaylaştırabilir.)


18-Sıcak kapları mutfaktan yemek masasına taşırken tutacak kullanmayın

Soğan erkeği misiniz değil misiniz, işte o zaman anlaşılır.

19-Tişörtünüzü çıkarın.
İstediğiniz yerde, istediğiniz zaman üzerinizdekini çıkarabilirsiniz. Erkek olmanın güzelliği de bu.

20-Yüksek sesle ıslık çalmayı öğrenin.

Fakat kadınları rahatsız etmek için değil, yalnızca arkadaşlarınızı çağırmak için kullanın.

Mynet- Askmen sitesinden alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder