14 Ocak 2014 Salı

Supernatural

İzlediğim uzun soluklu dizilerden birisidir ve bir bölümünü bile izlerken sıkılmadım. Gerek kurgusu gerek oyunculuklar çok güzel.







Kısaca bahsetmek gerekirse, Sam ve Dean Winchester kardeşlerin başlarından geçen fantastik maceraları konu alan bir seri, ilk sezon daha karanlık korkunç hatta bazı yerlerde gerilim olarak başlasa da ilerleyen sezonlarda bu kurgunun yanına, eğlence, gerilim ve biraz daha aksiyon ekleniyor. İncil'de yazan olaylara ve hikayelere göre anlatımlar ve sonrasında eklenen kurgusal vakalar insanı ekrana bağlıyor. Bu arada 67 model İmpalayı da unutmamak gerek :)



Vampirler, Koca ayak, Kurtadamlar, Pagan Tanrıları, Yunan Tanrıları, Şeytanlar, Melekler ve daha hikayelerini duymuş olabileceğiniz canlılar...


Aranızda izleyenler varsa söyleyeceklerimi anlayacaklardır, dizideki karakterleri kendime yonttuğum da, Dean gibi biri olmak istemişimdir hep ve genel tavrım Sam gibidir dünyaya karşı. Fakat kişisellik ve davranışsal olarak benzediğim tek karakter Castiel'dir. Belki kendimi beğenmişliğimden ötürüde öyle olabilir ama insan davranışlarını anlamamak, büyük hatalar yapmak, sonrasında bunları düzeltmeye çalışmak, bazı şeyleri sorgulamak, değişken ruh yapısı düşünüldüğünde büyük bir benzerliğimiz olduğunu söyleyebilirim. Zaten o yüzden de en sevdiğim karakter odur. 




Birde Crowley King'tir :D



Ve unutmadan efsane şarkı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder