23 Aralık 2013 Pazartesi

Gene mi hastayım ya!

Hasta olmak dünyanın en kötü durumu...
Sınavlar, quizler ve iş zamanında hasta olmak ise her şeyi daha güzel bir hale getiriyor. Bugün olan iki quizden sırf hiç bir şey düşünemediğim için çıktım. Yaptım bir şeyler ama hepsi yarım.


Han Solo gibiyim...


Baş ağrısı, yanına ateş, kafanın olduğundan daha büyük ve ağır gelmeye başlaması, boğazındaki o tarifsiz kaşıntı, nefesindeki minik kedi hırıltısı ve kulaklarındaki uğultu. Grip olmanın ilk semptomları ve üstüne zaten hali hazırda olan ve azıcık hastalanmamı bekleyen ARA hemen kendini belli ediyor. Minicik bir bakterinin sizin kalbinize böbreklerinize hatta beyninize yerleşip oraya kalıcı hasarlar bırakmasını düşünmek çok zor gibi görünse de yapabiliyormuş. Lise yıllarımdan kalan bu hastalık gölgeler içinde bekleyen sinsi bir katil gibi bekliyor, eh iğnelerden vazgeçmiş biri olarak da tek çözümüm aspirin!

Felix Holfman'a minnettarım bu ucuz ve en çok işe yarayan ilacı bulduğu için. Onun sayesinde biraz daha iyiyim şükür. Yeni yıla hasta girmek istemiyorum :S Umarım o zamana kadar yeniden çakı gibi olurum :)

Hasta olmanın tek avantajı can sıkıntısını gidermek için izlenen dizilerdir ve denk geldiğim hastalıkla ilgili bir sahneyi paylaşmak istedim :-)


6 yorum:

  1. Geçmiş olsun. Artık hastalıklarda evrim geçirdi :D ben de geçen ay bir hastalık atlattım şimdiye kadar böyle grip olmamıştım. Senin sınavlarına denk gelmesi kötü olmuş

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun, bir daha da uğramasın...

    Hayır bide o başlangıç kısmıymış, şu an o zombiye dönüşme aşamasındayım. Doktor da al şunları bişin kalmaz dedi ama ilaçlar etkimedi bile :S

    YanıtlaSil
  3. Grip, nezle ilaç kullanırsan bir haftada geçer ilaç kullanmazsan yedi günde :D

    YanıtlaSil
  4. Hahahahahah! :D
    Durum aynen o ve yeni yıla hasta olarak girmek garanti görünüyor, 2014 çok hasta bir yıl olacak :S

    YanıtlaSil
  5. Geçmiş olsun, bu yıl feci bir salgın var.

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler pe hito :)
    Bir türlü gelmek bilmeyen kış ve havaların tutarsız durumu yüzünden olabilir, bir an önce yaz gelsin :D

    YanıtlaSil