22 Aralık 2013 Pazar

Duvar resimleri

Gaziemir yolunda İzban ile yolculuk yaparken dikkatimi, tren yolu kenarındaki duvarlara boyanmış anlamsız ve pek bir şey ifade etmeyen, grafiti resimler çekti. Sadece boyamak için yapılmış yazılardan ibaretler bana göre, belki oradakileri birer sanat eseri gibi gören grafiti hayranları da olabilir. Fakat benim zevkime hitap etmedikleri kesin. 

Fakat dünya üzerinde bazı çalışmalar var ki insanı hayretler içinde bırakıyor...


Aşık oldum galiba <3


Parktaki telefon kutularını böyle boyayasım var :-)


İzmir'deki her kaldırım babası zaten böyle...


#OccupyHuman


Yaratıcılık


Gollum


Ayakkabı kutusu eksik!


Yorumsuz

5 yorum:

  1. Telefon kutularına bayıldım. Benim de boyuyasım geldi :D

    YanıtlaSil
  2. metro grafitileriii. süper yaaa.
    izmirde de var istanbulda da. izban biliyom ya. gaziemir hattını bilmiyom da bi kere foçaya gittim ya izbanla. iniyon servise piniyon. bi de ege üniversitesine gidiyo.

    metro grafiti. bak yapsana nolcak.

    :)

    bak ne dicem. geçende bi liste verdim ya hani. dediler işte yeni liste yap diye. ben de dinliyodum, seçmek ne zor işte filan. dinlerken sen aklıma geldin biliyon mu. ne iyi müzik dinliyo diyodum, lan hepsini biliyo, eskiler filan. o anda yorum yapmışsın yaa, salata hazırlıyodum kendime filan işte.

    :)

    YanıtlaSil
  3. Adamlar yapıyor, ama benim işim olmaz önce kendimi geliştirmem lazım :)

    Listen çok güzeldi, hatta benimde daha önce dinlemediğim parçalar vardı. Radyolar sağ olsun müzikten ayrılmıyorum, Yeni listeni de bekliyoruz artık
    Afiyet olsun :D

    YanıtlaSil
  4. Teyzemin oturdugu sehir de tüm elektrik kutulari boyali. Sehir de eskiden büyük bir porselan fabrikasi oldugu icin sokak tabelalari hep porselandan. Sokak sanati ayri bir sey :)

    YanıtlaSil
  5. Keşke buralarda öyle olsa :)

    YanıtlaSil