10 Kasım 2013 Pazar

Sickness is Coming!

Hafta sonunun yoğun programına hastalığa meyilli bünyem hemen cevap verecek gibi görünüyor.
Hastalık geliyor....



Aslında gelmiyor, zorla teslim ediyorlar.
Özellikle iki gündür sabah ve akşam kullandığım o metro ve trenin hastalık yuvası olduğunu açıkça söyleyebilirim. Çünkü insanlar kullanmıyor! Başka canlılar kullanıyor mübarek şeyleri.
İzmir, çok modern şehir falan diye gelir akla değil mi?
Hiç öyle bir yer değil, kozmopolitan bir köy düşünün işte o İzmir!

Bir insan hapşırırken bütün dünya'ya ağzındakileri aktarmak istemez sanırım, öksürük tuttuğunda ağzını falan kapatır. Burnu akmaya başladığında peçete kullanır hadi peçetesi yoktur hafif hafif çeker falan. 

Bizim tren de iste adam bir hapşurur, demirler, koltuklar, camlar hatta kompartmanın diğer ucu onun salyalarından nasibini alır. 
Öksürerek bütün metronun hastalığı kapması sağlanır! (Ben hastayım onlarda olsun Nihahahahah! diye düşünüyorlar galiba)
En mide bulandıranı ise burnunu çekip çekip genzine depolayıp sonra yutan yan koltuktaki canlı oldu. Hani sessiz sadece ben duysam neyse trenin diğer ucundan kafalar dönüp adam mı boğazlıyorlar ifadesiyle bakmaları ortama renk kattı.

Oralardan kapılan virüsler, bakteriler bir Tuxedo klasiği olarak yine vize haftalarında beni pençesine almaya başladı sanırım. Burun akıntısı ve boğazda hafif tatlı bir gıdıklanma! 

Bolca peçete, yanımda ıhlamur, adaçayı ve olips şekerlerin her çeşidinden. Ara ara da bal götüreceğim çünkü hem iyi geliyor hemde hastalığı hafifletiyor. 
Bu haftanın sağlam olması lazım çünkü yarın Termo sonraki günde Diferansiyel vizesi var ve benim en korkulu rüyalarımdırlar. 

Bu gecenin de uykusuz geçmesi bakalım bünyeye nasıl yararlı olacak :-)

Aman siz siz olun kendinize dikkat edin, hastalık size uğramasın.
Vizeleri başlayan okurlarım varsa onlara da başarılar.


P.S. : Anonim olarak ta yorum yapabilirsiniz, illa takip etmeniz, blogger sahibi olmanız gerekmemektedir!
Sağlıcakla kalın...

2 yorum:

  1. Amanin bu köpecik pek tatlı ama. Geçmiş olsun bu arada! Toplu taşıma raçlarındaki o durumlardan ben de şikayetçiyim :( her yer öyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :)
      İşte biraz insan olmayı öğrenseler çok hoş olacak, ortak kullanım alanı sonuçta. Bir gün düzeleceğini ümit ediyorum ancak...

      Sil