5 Haziran 2013 Çarşamba

Çarşamba 5

5 Haziran çarşamba günü!
Başka bir ayın başka bir çarşambası benim için çok özel bir gündü! Hatta o gün de ayın beşiydi...

Hayatımızın ne kadar hızlı akıp geçtiğini ve zamanı durdurmak bir yana yavaşlatamadığımızın da farkına vardığım bir gündü bugün!

'Ne kadar kötü bir yıldızda doğmuşum ki, hep genç yaşamların gözlerimin önünde solup gittiğini görüyorum...' dedi bir anime kahramanı! Kötü tarafta olmasına rağmen içinde iyilik olan biri.



Hani hayatta olmaz dediğiniz şeyler vardır ya!
Çok büyük konuşursunuz!
İşte o ayın çarşambasında o konuştuğum bütün laflar boğazıma dizilmişti. Yok canım daha neler diye kendimi tutmaya çalışınca olacakların önüne hiç geçememiştim...

Bu arada Ross'un şu dönem yaşadığı olayları gerçekten tasvip etmiyorum!(Friends dizisinden bir karakter.)
Ve acı bir şekilde orada konuşulan durumların zaman zaman benim yaptığım şeyler olduğunu görmem.. O kadar trajikomik bir duruma çeviriyor ki işi! 'Ulan, ben dangozmuşum!' demekten alamıyorum kendimi.

Sürekli sızlanma, konuşma, anlaşılmamaya çalışma, kendini küçük görme ve özellikle kendine ait kötü şeyleri dışa vurma!

Eskiden bütün bunları; ben buyum yapabileceğim bir şey yok narsistliği içinde de yapmaya devam ederdim. Artık bilmiyorum... Geçmişi gözden geçirirken bazı şeyler çok daha net bir şekilde gözlemleniyor, fakat yakın geçmiş için bunu yapmak zor. Son bir yılımı bu konuda yani yaptığım dangozluklar hakkında pek iyi değerlendiremiyorum. Fakat çok güzel bir yıl geçirdiğimi biliyorum!

Özellikle bu yıl kendi aramızdaki tabirle bir kaç level atlamış ve baya experience kazanmış hissediyorum.



Umarım aynı şekilde ülkemiz ve onu yönetenler de son olaylardan sonra yeterli aydınlanmayı yaşamış olarak yaptıkları yanlış, baskıcı, kısıtlayıcı ve manipüle edici politikalarından vazgeçmeyi kararlaştırmışlardır. Her şeye rağmen ülkemin geleceğinin bir parça umut dolu olduğunu gördüm! Keşke bütün acılar hiç yaşanmasaydı ve ümitsizlik içine düşmeseydik. Ama artık tutunacak bir ışık, bir umut var! Yaşasın özgür ve yeşil Ülkem!



Son bir not! Hala vize zamanında yaşadığım talihsizliğin notlarıma yansıması beni iki tane büte girmeye zorladı. Fakat Teknik resimden 6x100 yaparaktan öğrencilik rekorumu kırmış bulunmaktayım darısı diğer bütün derslerimin başına...    ^.^
(Pff! Şimdi C sonrasında da fiziko ve mat çalışmam lazım yaaa!)

Unutmadan bütün herkesin Miraç Kandili mübarek olsun! Dualarınız ve dilekleriniz kabul olur umarım...
 Işığın parlaklığı üzerinizde olsun! Sevgiler...

4 yorum:

  1. kolay gelsin başarılar derslerinde.
    :)
    hadi bu level'ı da atlaa.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :)

      Uğraşıyorum az kaldı sayılır :D

      Sil
  2. Yaşasın ülkemiz ve yaşasın yeni nesil, genç nesil!!

    Senin de kandilin mübarek olsun..
    Kolaylıklar sana!!

    YanıtlaSil