4 Haziran 2013 Salı

Biz var 'Gezi'

İlk kez Türk halkının böyle birlik ve beraberlik gösterdiğini görüyor ve gurur duyuyorum. İçimdeki ' Bu ülke için hiç bir şey yapmaya değmez!' düşüncesini parçalamaya neredeyse yetecek bir güç ortaya çıktı olaylar sonrasında.

Demek istediğim tek şey özellikle iktidar ve  yandaşları adına; keşke olayları bu noktaya kadar getirmeseydiniz... Eskiden bir takım kesimlerin sizlere uyguladığını düşündüğünüz baskıyı şimdi ülkenin bir çoğuna uygulamaya başladınız. 'Dediğim dedik çaldığım düdük!' politikasıyla istediğinizi yapabileceğinizi düşünüyorsunuz belkide, fakat ortada farkına hala varamadığınız büyük bir yanlışınız var. Biz özgür insanlarız! Öyle dizgine vurulacak, köleleştirilecek, asimile edilecek bir halk değiliz!



Siz kendi bildiğiniz gibi yaşayın, bırakın bizde kendi bildiğimiz şekilde yaşayalım!

Ne giydiğimden sana ne? Ne giydiğinden bana ne?
Nerede nasıl davranmam gerektiğini ben zaten bilirim! Sen hiç bir güçle buna karışamazsın...
Etik ve adap kurallarını ben senden öğrenecek değilim! Zaten senin benim uçkurumdan daha önemli işlerin vardır devleti yönetmek gibi, biz seni o yüzden seçmedik mi?
Bir iş yapılıyorsa bırak onu yetkililer yani senin o işte uzman ekibin kontrol etsin! Sen padişah mısın her boka karışıyorsun?
Sen ülkeyi karıştırma, ayırma, bölme, refah ve huzur içinde, birlik ve beraberlik içinde yaşamamıza izin ver. Halk yeterince mutlu olursa oyların daha fazla artacaktır!

Sen bugün eylem yapanların seni devirmek gibi bir amaçları olduğunu düşünebilirsin! Korkma öyle bir amacımız yok ki zaten bugün seçim olsa yine sen kazanırsın merak etme, bu ülkede bu muhalefet partileri oldukça sırtın yere gelmez! Yeter ki bizim hürriyetimize karışma!

Önce anla!
Biz halkız!
Yeri geldiğinde ana, baba, çocuk,
Dayı, amca, teyze, yenge, yeğen, kuzen...
Hiç bir örgütün, partinin, devletin adamı değiliz!
Biz huzurlu, mutlu ve özgürce beraber yaşamak isteyen bir milletiz!

Ufak bir öneri şimdilik:
Taksim'i yayalaştırma projesini bitir! O böyleyi yeşillendir halka kazandır, sonra gezi parkındaki yeşillikle uğraş! Belki orada ki ağaçları yayalaşmış Taksim'de de kullanırsın. Herkes huzura ulaşır...



Yani biraz tatlı dil kulan! Tehditlere hiç bir zaman boyun eğmedik eğmeyiz de bunu o boş kafanın kenarında bir yere yaz!

Bu arada bugün açıklama yapan 'Devletin üzülme bakanı Arınç' senin ne olduğunu biliyoruz, lafı dolandırıcağına bizi tatmin edecek açıklamalar yapsaydın daha güzel olurdu!

Ahmet Hakan daha güzel bir şekilde ifade etmiş sanırım bir de ondan okuyunuz!



Bu arada limonla iyi gidiyor mübarek! 

2 yorum: