7 Ekim 2014 Salı

Bayram sonrası

Tamamen yopyoğun uzun bir dönemden sonra ilk defa boş kaldım. Okulun ilk haftaları boş, iş yeri ara verdi, bayramda da yeterince yorulduktan sonra ptah!! Atmosfer dışına çıktım ne yapacağımı şaşırdım.



Oyunlara sardım biraz, dizi, film, anime, video, nette sörf falan derken yapacak bir şey kalmadı. Çok çabuk tükettim çerez olarak yapılacak şeyleri. Neyse ki yakında her şey yeniden eski hızına ve yoğunluğuna dönecek.


Eh boşluğa düşmenin en kötü yanı ise zihnin türlü uğraşları oluyor. Yaz boyunca evlenen arkadaşlar nişanlar düğünler falan derken hiç umurumda olmayan yalnızlık can sıkıyor. Arkadaşların resimlerine bakarak 'Ne kadar uyumlular!' iç geçirişleri yaptım bugün. Sonrasında gelen 'Ah benim sevgilim neredesin?' sorusu ve kendime bir tokat patlatmam daha hoş oldu. Çünkü belli bir yaşa, gelire ve düzene geçmedikçe sevgili muhabbeti dünyanın en boş olayı. Güzel vakit geçire bildiğin arkadaşların  varken gerek olmadığını söyleyebilirim. Eskiden olsa hemen uyumlu birini bulduktan sonra evlenip yuva kurmayı hayal ederdim. Ne kadar hayal kurduysam o kadar güzel bir şekilde yıkıldılar ve dünyanın düzeninin benim düşündüğüm gibi olmadığını öğrettiler.




Dünya süpermenlerin, batmanlerin, arrowların veya diğer süper kahramanların dünyası değil, sevilen ve sayılan kişiler hep Joker, Lex Luthor, Brick. İşte bu yüzden süper kahramanlar gizlidir zaten. Çünkü insanlık nankördür.


Bu arada istediğim kızın özellikleriyle ilgili hoş bir yazım var yayınlıyacağım :)

Unutmadan sadece popülerlik amaçlı bir blog yazmaya başlıyorum ama uygun bir tema bulamadım. Çok fonksiyonlu ve bol sayfa yapısına sahip olabilecek bir tema biliyorsanız yollayın lütfen :-)

8 yorum:

  1. Tuxedo, öncelikle hangi animeleri izlediğini çook merak ediyorum, hızlı cevap bekliyorum! :)) Bence facebook, instagram gibi platformlarda asla ve asla insanların gerçek yüzlerini görmüyoruz. Ne kadar mükemmel görünürlerse görünsünler, emin ol sadece ne göstermek istiyorlarsa o var. Aslında kimse o kadar mükemmel olamaz. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hala takipte olduğum, Fairy Tail ve Sailor Moon var. :-)

      Kesinlikle katılıyorum, insanlar o anki duygularına göre birini iğnelemek için genel şeyler yazıp konu başkasına gelince tam tesri davranabiliyor ayrıca.

      Sil
    2. Ben de naruto ve one piece izliyorum, daha önce de death note bitirmiştim. Anime izleyen birini görünce hemen sormak istiyrum.:) fairy tail in mangasını okumaya başlamıştım ingilizcem gelişsin diye ama sonra çok beğenince daha fazla spoiler almayayım da animesni izliyim dedim ne de olsa renkler ve müzikler var :)

      Ben de iğneleme kısmına katılıyorum. İnanılmaz bir negatif enerji, kibir ve kıskançlık var. Hmm şunun fotosuna bak kendini bişey sanıyor, ya da aman şunu aldım herkes görsün...

      Sil
    3. Death Note süperdir :-)
      Naruto ve One Piece'ye ne kadar başlamak istesem de bölüm sayısı hep gözümü korkuttu :D Fairy Taile beklerim gerçekten güzel bir anime ;)

      Bakalım insanlar ne zaman o ümit edilen aydınlanma ve iç huzur dönemine erişecek merak ediyorum.

      Sil
    4. Benim de gözüm korkmuştu ama çok zamanım vardı narutoyu hemen bitirdim ama one piecede günde iki bölüm izliyorm o da her gün değil :)

      Düşünsene, çok güzel bir anı o an yaşamak yerine ilk aklımıza gelen fotoğraf çekmek oluyor. Geçen odama kuş girdi, aklıma fotoğraf çekmek geldi, dedim ki ilk defa elinde kuş tutuyrsun, hisset ;) insanlar genelde yaşadıkları anın havasını atmayı daha çok önemsiyorlar ve iç huzuru bu şeklde bulabileceklerini hiiç sanmıyorum.

      Sil
    5. Umarım bende bir gün başlarım :)

      Vay güzelmiş, minik kalbin hızlı hızlı atığını hissetmek.. Olsun ya benim ümidim var ;)

      Sil