14 Eylül 2013 Cumartesi

Tatil

Uzun bir tatilin sonuna gelmiş bulunmaktayız, yayında ve yapımda emeği geçen bütün herkese şimdiden teşekkürler... :-)



Şöyle bir düşünürsek 2012 haziranından beri tatil yaptığımı rahatlıkla söyleyebilirim. O yaz bitip kışa girerken yeni okulumda, yepyeni bir vizyonla geleceğe adım atmıştım ve muaf olduğum derslerin ders programının neredeyse tamamını kaplamasıyla büyün bir yılım boş geçti yani ilimsel bilgi olarak onun yerine aynı tarihler de aşk hayatımda hiç olmadığı kadar iyi bir yere geldi. Liseden beri beğendiğim kızla beraberdim ve rüya gibi bir okul yılıydı. Her rüyanın bir sonu olduğu gibi bende uykumdan uyandırıldım, yılın sonlarına doğru Bitti Rüya. 

Üzüldüm, hatta bir bocaladım. Fakat daha önceden bildiğim bir şey vardı ve hazırlıklıydım. Verilmiş bir kararı değiştirmek Tanrı'ya meydan okumaktır. Tanrı hayatımızda ne kadar yer tutuyor pek bir fikrim yok ama verilmiş bir karar vardı ve kendime yapılmasını isteyeceğim gibi ona saygı duydum. Boynumu eğdim, yapmasaydım ne olurdu? Her şey daha kötüye giderdi tabi ki! Çünkü ben o filmlerde ki, dizilerde ki kolundan tutup gitme diyecek biri değilim. Ben daha çok Spock gibiyim, yarı insan yarı vulcanlı ve mantığın da en az duygular kadar önemli olduğunu düşünüyorum. O zamanlar böyle düşünmüyordum açıkçası, beni arkadaşlarım engelledi. Doğru mu yaptılar yanlış mı o bir muamma? Ve gelecekte neler olacak o ise tam bir bilinmezlik....

Araya ise neredeyse tam dört aylık bir yaz tatili girdi, çoğunlukla yalnızdım ve ya ailemleydim. Ve kesinlikle geçirdiğim en güzel yaz tatillerinden biriydi, ama her tatil gibi buna da doyum olmadı. Daha bitireceğim bilgisayar oyunları, okunacak kitaplar, yazılacak hikayeler ve çizilecek resimler kaldı. Hepsini yıl içince yapabilirmiyim bilmiyorum bakalım neler olacak ;-)

Bu tatilin en güzel yanlarından biri ise yurt dışının tadını aldım. Artık beni kimse bu ülkede tutamaz! Dışarıda daha doğrusu üç deniz mili uzaklıktaki ada da çobanlık yaparım burada bakanlık yapmam fark o kadar bariz ve net!

Daha yazılacak ne kaldı ki..... Hımmm..... evet yazın en güzel yanlarından biri ise hiç tanımadığım insanlarla sohbet ettim ve onları hala tanımıyorum :D nasıl mı derseniz; laf lafı açar, eğlenir gülersiniz ve güneş batmaktadır saate bakar ve koşarak plajdan ayrılırsınız. İsim sormak aklınıza bile gelmemiştir çünkü hiç tanımadığınız biriyle bebekliğinizden beri tanışıyorsunuzdur :) Tatilin en eğlenceli kısmı buydu bence iki-üç kez bu şansı yakaladım ama herkesle aynı güzellikte sohbet etmeyi isterdim ^.^ 

Bu yazıyı okuma şansları olur mu dersiniz ? 
Pek sanmam ama okusunlar ve beni bulsunlar isterdim :)

Veeeee..... Tatil bitti!
Yaz öncesinden kalan bir kaç yarım işin olduğunu odamın içindeki yığınların yerini değiştirirken farkettim onları hallettikten sonra yeni eğitim yılına hazır olmaya çalışacağım ama tatilden sonra o kadar zor geliyor ki anlatamam.



Hadi bakalım sağlıcakla kalın.... :)



4 yorum:

  1. Tatilden çıkmak tam bir depresyon kaynağı!!! :)
    Ne güzell ben de hep tanımadığım ve tanışmayacağım insanlarla konuşmak isterim. :)
    Yurtdışı fırsatım olsa da ben de gitsem keşke :))
    Ve tatil asla bitmeyecek şeylerden ibarettir :)
    Not: Allah senin deyiminle Tanrı emin ol hayatımızın her yerinde. :)
    Not2: sevgilinden ayrılmana üzüldüm :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle :D
      Çok hoş bir deneyim, tavsiye edilir ;)
      Mümkünse ben o fırsatları oluşturmaya çalışacağım ve fazla tatilin buna engel olacağı kesin :)

      Umarım öyledir ve teşekkürler :)

      Sil
  2. Ama sen anladığım kadarıyla tatilin bitmesini bile neşeyle karşılıyorsun. Eminim her şey çok güzel olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep tatil nereye kadar değil mi biraz da hayatın içine dalmamız lazım ki tatilin değerini daha çok bilelim.

      İnşallah, teşekkürler :-)

      Sil