4 Ocak 2015 Pazar

Finaller

Bir çok üniversite öğrencisinin en korkulu günler başladı veya başlayacak. Benim ki ise yarından itibaren iki hafta boyunca sürecek ve biraz kanlı geçeceğe benziyor. Sağolsun vizelerimizi bir haftaya sıkıştıran, sabahın köründe sınav koyan hocalarımız bu sefer güzel bir sınav programı hazırlamış fakat vizelerin düşük olması finalleri daha bir önemli yaptı.


Tahminlerime göre iki bütünlemem olur ve bir dersi de seneye bırakma ihtimalim var. Bakalım neler olacak...

Tabi ki yukarıda yazdıklarımı okuyan harıl harıl ders çalışıyor zanneder. Yok öyle bişi ders çalışmaktan kaçmak için her şeyi yapıyorum diyebilirim. Evi komple temizledim mesela şimdi de yemek hazırlayacağım çünkü misafirimiz gelecek :-)

Şu hayatta tek toparlayamadığım yer kendi odam maalesef ki! O kadar çok ıncık cıncık eşya var ki toplasam bile dağınık görünüyor ama bende hiç bir şeyin öyle saklı kalmasını sevmiyorum, çünkü o pıtırcıkların hepsini beğendiğim için almışımdır. Ah birde yığınlarla kitap olması büyük sorun... Ama dünyanın en güzel sorunu diyebilirim.

Neyse çok konuştum şimdi her şeyden biraz yapmaya gidiyorum. Kendinize iyi davranın :-)

4 yorum:

  1. Ah finaller finaller! Artık benim öyle derdim yok. Canımı nasıl sıkardı ama hele böyle hava da ders çalışmak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma ya bütün finallerin dibine kibrit suyu :)
      Darısı bizim başımıza artık, böyle havalara sobanın yanında kedi gibi yumulup kitap okumak geliyor insanın içine başka bir şey değil! :D

      Sil
  2. Benim de yarın başlıyor. Bizde bu sene bağıl not geldi. Iki tane kritik dersim oluştu haliyle. Biri zaten hocanın kıllığından yaz okuluna devrediyorum (bekle beni deu) diğeri de odaklanamadığımdan kalma ihtimali olan ders. Bi türlü kafamı veremiyorum. Galiba vizenin düşük olmasından kaynaklı.

    Bol şans :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bağıl not sistemi bir yandan iyi olmasına rağmen birazda sıkıntı olabiliyor. Bakalım neler olacak bu final döneminde :-)

      Başarılar ve bol şanslar :-)

      Sil