2 Eylül 2014 Salı

Ne yapsam?

Staj süresince akşamları fazla boş kalıyorum. Oynadığım oyunların bir çoğuna da ara verdiğim için boş durmak biraz fazla sıkıyor. Dizi ve filmler son sürat devam etse de bir yere kadar dayanabiliyorlar. Kitap okumayı zaten gün içinde bol bol yapmaktayım. Böylece hobilere yöneldim ama yetmiyor desem yeridir, çünkü hayallerimi gerçekleştirmek için paraya ihtiyacım var ve hayallerin gerçeğe dönüşme sürecini kısaltmayı düşünüyorum.



İnternet'te para kazanmanın yollarıyla ilgili bir çok yazı mevcut ama yapmaya kalktığında %15 den fazlası hiç bir işe yaramaz. Kendi fikirlerim ise çok fazla olduğundan ne tarafa yöneleceğimi şaşırdım. Birde sizin yorumlarınızı dinlemek iyi gelebilir..

Takı üretimi yapıyorum fakat hediyelik olarak kullanıyorum onları, net üzerinden satışını yapsam hızlı yayılır mı?
Blog üzerinden kazanmak benim pek istediğim bir durum değil çünkü düzenli olarak sahte ve yapmacık yazılar yazacağıma ay da bir içimden geleni yazarım daha iyi ki o da pek izlenme rekorları kırmıyor.
Biraz programlama bilgimle uygulama yazmayı düşündüm ne yazacağımı bulamadım..
İnternet sayfası kurup insanları bilgilendirici, haberdar edici bir site düşünüyorum ama tek başına uğraşabileceğim kolay bir iş değil maalesef.

Daha böyle bir ton saçma fikir çıkıyor habire ama icraat kısmına gelindiğinde ben hep önüne lazanya konmasını bekleyen Garfield gibi miskinlikle cebelleşiyorum. Ve cacık olmuyor!


4 yorum:

  1. Azıcık ondan azıcık bundan yapsan bir yerde başlasan olmaz mı?

    YanıtlaSil
  2. Haklısın, boş boş oturup zamanımı düşünmekle harcayacağıma bir yerden başlamak lazım. :)

    YanıtlaSil
  3. takılarını etsy sitesinden satsana. hadi başla. ordan başka yerlere de geçersin. orda takı yapıp satan arkadaşlarımız var ki :)

    bi de "onlira" adlı siteye gir. orda proglama'dan para kazanabilirsin belki.

    para herkesin hepimizin derdi yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam bakayım onlara bir.

      Para, para, para varlığı bir dert yokluğu yara :D

      Sil