13 Şubat 2014 Perşembe

Sevmeyi bilmeyen adam!

Yarın büyük gün, 'Sevgililer Günü' eskiden ismini duyduğum da içim kıpır kıpır bir heyecanla dolar, belki her şey filmlerde ki gibi olur rüyalarımın kızıyla tanışır ve o günü onunla güzel bir şeyler yapar geçiririm diye düşünürdüm. Artık umurumda bile değil!



Nedenini soranlar oldu bilmiyorum, gerçekten belki bir çok şey belki de hiç bir şey. Sanırım yeni öğrendiğim bir durum 'kalp kapakçığında problem olan kişiler bazı zamanlarda kendilerini aşık gibi hissedebilirlermiş, çünkü kapak bozukluğuna hormonal ani bir değişiklik eklenince o kalbin pır pır etme olayı gerçekleşiyormuş ve kendilerini aşık sanıyorlarmış' işte bende de bu durumun olduğuna karar verdim. Aynı hastalık bende de var ve bazen salak saçma pır pırlanıyor...



Aradığım gibi birilerini bulamadım, bulduğumda da onlar beni bulamadı falan filan uzuyor.

Sevgili dediğin yakınında olmalı, dibinde değil ama istediğinde ulaşabileceğin kadar yakın. Çünkü ilk sevgilim araya mesafe girince aldattı.
Sevgili dediğin aynı dünyanın insanı olmalı. Yoksa 'Biz ayrı dünyaların insanıyız.' repliğini suratına yersin. Sevdiğim diğer bir kız böyle dedi.
Sevgili dediğin seni sevmeli, sana gönül vermeli. Son sevgilimi çok sevdim ama o beni sevmedi, hatta sevgili bile saymadı.



Sevgili dediğin, yanına yakışmalı, aynı olmamalı ama çokta farklı olmamalı, lego parçaları gibi kusurlar birbirlerini kapatmalı, gözlerinde sevgiyi ve aşık pırıltısını görmeli, biraz romantik, biraz çocuk, biraz hınzır, birazda yetişkin olmalı. Yani sizin anlayacağınız sevgili dediğin ' Everything, but little little in to the middle!' gibi bir şey olmalı.



Geçen sene haricinde hep boş geçen 14 şubat akşamı bütün sevgi pıtırcıklarına rağmen yalnız ve fuar alanında oynayacak olan My Fair Lady(Benim Güzel Meleğim) filmini izleyerek geçireceğim.



Eğer kazık kadar ve hala yalnızsanız içinize bakın işte orada sevgi varsa yanlızlığınızın hiç bir önemi yok çünkü sizin için doğru insan işte orada bir yerde sizi bekliyordur...



 İleride bir gün böyle yapıp;


'Benimle evlenir misin?' diye Polis (Yüzük) Kutusu ile soracağım!
Nasıl ama?  ;-)



4 yorum:

  1. Umarım buluşursun doğru insanla doğru zamanda :)

    YanıtlaSil
  2. Hep kalp kapakcığı yüzünden bu başımıza gelenler :D Avatara bayıldım hehehe

    YanıtlaSil

  3. İşte bir türlü o ikisini denk getiremedim, ikisi doğru denk geldiğinde de kesin ben anlamam :D


    YanıtlaSil
  4. Ah o kalp kapağı yok mu Anarşi her şeye karışıyor :D

    Son hava bükücü olmak kolay değil tabi :P

    YanıtlaSil